Over ons

Wie zijn wij?

Het NeuroVisueel Centrum is expert in het maken van brillen die er voor zorgen dat u ontspannen kijkt. Naast scherp zicht voor veraf en/ of dichtbij is een goede samenwerking tussen de ogen belangrijk! Wanneer de samenwerking tussen uw ogen is verstoord, zal het lichaam harder werken om goed te blijven zien. Uw lichaam (nek, schouder en rug) werkt als een soort ‘statief’ die deze onjuiste samenwerking tussen de ogen corrigeert.

Het lichaam gaat als het ware scheef staan om recht te zien! Logischerwijs kunnen dan klachten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het moeilijk focussen van dichtbij naar veraf of na een snelle hoofddraaibeweging.  Klassieke oogmetingen bieden antwoord op de vraag óf u scherp ziet en niet hoeveel moeite het voor u kost om tot dit goede resultaat te komen.

Onze achtergrond ligt binnen de optiek (Diploma: Opticien Ondernemer aan de Christiaan Huygensschool, Rotterdam) en verpleegkunde (Diploma: Pediatrisch verpleegkundige, specialisatie: maatschappelijke- en jeugdgezondheidzorg aan de KHLeuven). Door de jarenlange ervaring en bijzondere belichting van overbelastingklachten en de cognitieve ontwikkeling bij kinderen, werken we hard aan het valideren van onze hypothese. Iedere dag leren we van anderen waardoor professionalisering tussen het NeuroVisueel Centrum en derden een belangrijk sleutelwoord is!

WERKWIJZE

Door jarenlange klinische observaties heeft het NeuroVisueel Centrum een oplossing voorpersonen die klachten hebben (hoofdpijn, duizeligheid, whiplash, NAH, focusproblemen) als gevolg van een moeizame samenwerking tussen beide ogen.

Wanneer er vermoeden of sprake is van een visueel ziektebeeld, dient u altijd eerst een specialist te raadplegen omdat hetNeuroVisueel Centrum géén medische adviezen geeft. Het NeuroVisueel Centrum corrigeert de ogen volgens het subjectief refractioneren vallend profiel. Dit profiel is door Europese autoriteiten gevalideerd en ondersteund teneinde een persoon adequaat zijn/ haar ogen te corrigeren met gepersonaliseerde brillenglazen

Bel ons
+31 (0) 6 48 77 17 48
Email ons
info@neurovisueelcentrum.nl

Onze missie

De grootste voldoening is iemand zijn/ haar levenskwaliteit te verhogen. Hier dagelijks mee bezig mogen zijn is een zalig feit. Het unieke van de Neuro-visuele behandelmethode is de te bepalen behandelbaarheid tijdens de intake.

Wij kunnen alleen tot succesvol behandelen over gaan, wanneer er aanknopingspunten aanwezig zijn volgens onze visie!Een belangrijke pijler binnen onze missie is de (h)erkenning van onze werkwijze omdat de samenwerking tussen beide ogen onderbelicht blijft tijdens klassieke oogmetingen.

Oprichters

Natalie Christiaensen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.  enim in eros elementum

Daan de Laat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.  enim in eros elementum