Wat zeggen artsen en andere professionals?

#LETOP. Het NeuroVisueel Centrum zal, zoals het Europees refractionerend profiel voor beroepsbeoefenaars aangeeft, nooit een VD-prismabril vervaardigen bij kinderen onder de 12 jaar met lagere gezichtsscherpte dan 10/10 of wanneer er sprake is van pathologische aard. Het is belangrijk bij twijfel om altijd vroegtijdig een kind met een lagere gezichtsscherpte door te sturen naar de oogarts en orthoptist. In België bestaat er een goed vangnet door de afgenomen CLB-visusonderzoeken. Het corrigeren van een geringe verticale prisma volgens de methode van het NeuroVisueel Centrum kan nooit leiden tot blijvende samenwerkingsproblemen. Dit is onmogelijk omdat met het volgen van de VD-prismameting geen afhankelijkheid ontstaat omdat men geen contra indicaties (horizontaal) corrigeert!

Scholen, logopedisten, zorgleerkrachten etc.

Professionals die zich verdiepen in onze cognitieve interventie en dit hanteren staan versteld van de effectiviteit en unieke preventieve werking. Tijdens workshops wordt duidelijk dat er een enorm hiaat zit in de huidige lesmethode wanneer een kind de lesstof niet goed doorloopt.
Diverse ervaringen en enthousiaste uitingen kunt u nalezen op de website onder ervaringen, Klantenvertellen en Facebook

Dr. Jan Devriendt, arts voor lichaamsgerichte therapie in België

Ik beveel iedereen het NeuroVisueel Centrum aan en wens van harte de erkenning toe die meer dan verdiend is!

lees meer

Dr. Michiel Van Loo, specialist verzekeringsgeneeskunde en medische expertise

Het is de laatste jaren toch gelukt om een kentering te verkrijgen om deze kosten terugbetaald te krijgen via de verzekeringsmaatschappijen. Onlangs nog werd door vakkundige verslaglegging van oogarts dr. Mortier, duidelijk gemaakt dat de prismabril van het NeuroVisueel Centrum niet therapeutisch maar curatief is.

lees meer

Dr. Vincent Van Pelt, arts podoposturaal-therapie in Nederland

De specialisten in het NeuroVisueel Centrum leveren met hun kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan het verminderen van spierklachten en bewegingsproblemen.

lees meer

Dr. Mortier, oogarts

Zolang er geen subjectieve klachten zijn vanwege de patiënt blijft deze latente heteroforie onopgemerkt.

lees meer

Dr. Tom Den Daas, bedrijfsarts en optometrist in Nederland

De samenwerking met het NeuroVisueel Centrum verloopt altijd plezierig en er is sprake van goede zorg naar de cliënten. De voorlichting die gegeven wordt is zorgvuldig. Het is duidelijk dat veel van dit gebied van de behandeling nog tot complementaire geneeskunde behoort.

lees meer
Terug naar boven.