Hoopvol

Ik was compleet uitgeput na bvb iets te gaan drinken in een luidruchtige ruimte. Mijn hersenen lijken nu minder hard te moeten werken met de prismabril. Ik kan meer ontspannen door het leven gaan

3-2-2020 R. , Antwerpen

 

Zeer goed resultaat op zeer korte termijn.

Vriendelijke en vlotte mensen. Juiste info. Zeer goed resultaat op korte termijn. Zeker aan te raden voor kinderen met dyslexie.

27-1-2020 A. , Tongeren

 

Fantastische oplossing voor hinderlijk zichtprobleem

Zolang ik me kan herinneren, heb ik het moeilijk met lezen als ik moe ben en met afwisselen tussen ver en dichtbij focussen. In het Neurovisueel Centrum werd mijn zicht grondig geanalyseerd en bleek het probleem in mijn rechteroog te zitten. Ik kreeg na de analyse op enkele maanden tijd, stapsgewijs en zorgvuldig het juiste aangepaste glas aangemeten voor mijn rechteroog. Ik ben ongelooflijk blij dat ik nu veel meer ontspannen en langduriger dan vroeger kan lezen en wisselen van beeld veraf en dichtbij dankzij mijn aangepaste bril en de topservice van Natalie van het Neurovisueel Centrum!

19-10-2019, Helena , Schoten

 

Uitmuntend

Geen hoofdpijn meer en geen draainissen

19-9-2019 Augusta , Schoten

 

Goed, vriendelijk en zoekt mee naar oplossingen.

Had al heel de tijd last van hoofdpijn. Dankzij het neurovisueel centrum ben ik hier nu van verlost.

9-9-2019 Britt , Ranst

 

Het neurovisueel centrum heeft mij geholpen van mijn (hoofd)pijnklachten af te komen.

Na jaren van hoofdpijn, vermoeidheidsklachten en last van nek en schouders heb ik contact gezocht met dit centrum. En waar specialisten zoals onder andere een oogarts, opticiens, neuroloog, psycholoog of die van een pijnpoli er niet in slaagden een juiste diagnose te stellen, wisten ze bij het neurovisueel centrum wel de juiste diagnose te stellen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een bril waarmee ik weer gewoon dagelijks aan het werk kan zonder aan het einde van de dag kapot te gaan van de hoofdpijn en vermoeidheid. Wat een verschil. Ik ben Daan en Natalie dan ook zeer dankbaar voor hun hulp. Voor mij betekende dit dat ik weer met plezier naar de toekomst kijk. En die rit van meer dan 600 km heb ik er graag voor over.

2-9-2019 Patrick , Stadskanaal, Nederland

 

Echt hele goede ervaring met neirovisueel centrum.

Ik heb heel veel baat bij de bril die ik via het neurovisueel centrum heb gekregen. Na verschillende meetingen met een aantal weken ertussen heb ik nu sinds 2 weken mijn final prisma bril. Na een auto ongeluk is de samenwerking van mijn ogen verstoort en heb ik NAH. Wat ben ik blij met deze bril. Ik heb veel minder hoofdpijn en voel dat ik iets meer energie heb zodat ik andere prikkels beter aankan. Heel erg bedankt Daan! Ik kan het iedereen aanraden.

24-7-2019 Mevr. H Timmerma , Dordrecht

 

Zeer klantgericht!

Altijd goed ontvangen, opgevolgd en bediend! Bedrijf zonder poespas en steeds heel vriendelijk! Een fantastische vondst voor ons.

23-7-2019 Mevr Stuyts , Hoboken

 

Super

Daan en Natalie hebben Zoë fantastisch goed geholpen. Dankzij hun tips en training en hard werken heeft Zoë de middelbare school zonder haperingen afgemaakt.

12-7-2019 MYRIAM VAN ASCH , MEISE

 

Vriendelijke service, kennis van zaken!

Wij zijn heel tevreden over de aanpak, de manier van werken. Margaux heeft op 5 jaar tijd leerstof leren automatiseren. Zonder haar bril met prismaglazen was dit nooit gelukt. Bedankt!

8-7-2019 Sophie , Herent

 

Amazing friendly service.

Amazing friendly service. NO secrets everything explained wonderful. I went with 1 of my children and and 2 others needed help after 1st meeting they made me clear with the information for whom it will be helpful and who needs something else. So now 2 of my children have their glasses from Neuro Visueel Centrum they are both doing great, easier to read. They started sharing about what they read something interesting, which they didn't do before because no book was fun reading for the effort that they had to put in.

7-7-2019 M. R. , Antwerpen

 

Buitengewoonkundig.

Mijn dochter heeft dankzij vroegtijdige aanpak nu tweetalig Atheneum gehaald.

26-6-2019 Bergman , Zwolle

 

Goede service en opvolging!!

Na een lange zoektocht ivm middelen om frequente aanvallen van migraine te bestrijden bij mij, ben ik via mijn moeder terechtgekomen bij het Neurovisueel centrum te Wommelgem. Natalie en Daan hebben dit samen met mij onderzocht en bekeken en met nu mijn definitieve bril te dragen, zijn de aanvallen hard verminderd. Dus eerst een succesverhaal bij mijn moeder en nu bij mij ook. Altijd super vriendelijk ontvangen geweest en raad iedereen aan die met zo een problemen kampt, om hun te raadplegen.

23-6-2019 Kaat , Scherpenheuvel

 

Joepie, ik heb een bril.

vroeger voelde ik me altijd dom, maar nu ik beter kan kijken, wordt ik steeds slimmer.

29-5-2019 Ruben , Antwerpen

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Heb meer dan 2 jaar last van blauwe en gele kleuren rond contouren van objecten. Dit valt vooral op bij lichte en donkere contrasten vb wit papier op een donkere achtergrond. Ik ben naar verschillende oogartsen geweest en zij vonden het probleem met die kleuren niet. Ze zegden dat ik mij die kleuren maar inbeelden, dat het een psychose is. Een optieker heeft mij doorverwezen naar het neurovisueel centrum. Daar zagen ze meteen dat mijn ogen niet samenwerkten. Er werd mij gezegd dat ik mij die kleuren niet inbeelden. Dit probleem staat bekend als kleurschifting of chromatische abberatie. Dit kwam omdat mijn brilglazen te dun waren. Hoge sterkte en hoge brekingsindex geeft kleurschifting. Ze hebben mij een nieuwe bril met dikkere glazen gegeven en sindsdien zie ik die kleuren niet meer. Hartelijk bedankt om mij van dit lastige probleem af te helpen. Met vriendelijke groeten Erwin

8-2-2019 Erwin , Boom

 

Perfect, zeker aan te bevelen.

Vorig jaar ben ik op advies van de school naar een lezing geweest van het Neurovisueel Centrum. En raar maar waar, vanaf het eerste moment dat ze begonnen te vertellen hoorde ik precies het verhaal van mijn dochter Charlotte. Na logo sessies en oefenen met lezen etc had ik als moeder nog steeds het gevoel dat deze methodes niet de oplossing waren voor mijn dochter haar moeilijkheden met lezen en rekenen. Dus na deze lezing heb ik een intakegesprek ingepland. We zijn nu een paar maandjes verder en zowel mezelf als de dochter zijn in de wolken. We zijn supergoed geholpen, zeker niet aan het lijntje gehouden. Haar ogen werden getest en het werd al snel duidelijk waar het probleem lag. Na een paar testen, het afplakken van haar rechteroog en een bril nadien hebben haar een nieuw leven gegeven. Ze haalt nu 10/10 op spelling, rekenen gaat fantastisch en zelfs lezen gaat stukken beter. Maar wat me vooral een supergoed gevoel heeft gegeven is dat haar zelfvertrouwen enorm gegroeid is. En dat allemaal door een andere methode te handhaven dan de standaard schoolmethode. Wij zijn alleszins fan en ik kan het aan iedereen aanraden.

6-2-2019 Leen , Geel

 

Goede service, goed behandeld

Constateren van ogen die niet goed samenwerken. Stap voor stap naar het uiteindelijk resultaat gekomen. Draag nu een jaar een prismabril. Prima!

6-2-2019 An , Ekeren

 

Goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden, mijn migraine is veel verminderd en ook mijn nek klachten.

29-1-2019 Lilianna , Berchem

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder prettige wijze van hulpverlening, want dat is dit. Dit gaat vele malen verder en breder dan alleen "even" een bril aanmeten. Hier worden mensen gelukkiger gemaakt met doelgerichte kennis en kunde. Chapeau!!

26-1-2019 Josephine , Capelle aan den IJssel

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens hun voordracht wist ik meteen dat ik bij het Neurovisueel Centrum een oplossing voor mijn oog-nekprobleem zou vinden. Bij de eerste consultatie werd mijn vermoeden bevestigd. Daan en Natalie gaan op een heel professionele, rustige manier te werk. Ik kan het Neurovisueel Centrum alleen maar aanbevelen: zij hebben mij "een ontspannen zicht", zelfs tot in de late uurtjes, gegeven.

25-1-2019 Ria , Brasschaat

 

Goede service, goed behandeld

22-1-2019 anoniem

 

Perfect, zeker aan te bevelen

20-1-2019 Josette , Rumst

 

Goede service, goed behandeld

Ben er terecht gekomen via kennissen die bij jullie waren. Mijn zoon had leesproblemen. Ik vond een luisterend oor, een andere aanpak en nieuwe inzichten!

18-1-2019 Carole , Mariekerke

 

Perfect, zeker aan te bevelen

16-1-2019 Shana , Boechout

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Een nieuwe wereld ging open voor onze twee dochters, bij de oudste stonden plots de letters stil en werd het lezen gemakkelijker. De jongste had sinds haar bril geen hoofdpijn meer, terug een vrolijk kind in huis.

9-1-2019 Wendy , Buggenhout

 

Goede service, goed behandeld

Goede uitleg, goed verder geholpen. Dragen van de bril geeft veel soelaas bij vermoeidheid gedurende de dag. Minder andere klachten.

9-1-2019 Jason , Brecht

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Voor mij een zeer doeltreffende behandeling. Ik kamp met dyslexie en dysorthografie sinds het 1ste leerjaar. Ik zit nu in het 3de middelbaar en doe wetenschappen sport in ASO.

3-1-2019 Jolien , Ekeren

 

Goede service, goed behandeld

Topteam. Wij zijn super goed geholpen. Deskundig advies gekregen.

2-1-2019 Philip , Minderhout

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in het 5de leerjaar de stempel dyslexie gekregen. Wat dit inhield wisten wij toen nog niet. Wij hebben hier veel over opgezocht en veel geprobeerd, maar niks bleek te helpen. Als laatste hoop had mijn mama iets gelezen over een spreker over dyslexie. Ik besloot dit nog een kans te geven en we gingen hier zonder al te hoge verwachtingen naartoe. Na de uitleg van Natalie veranderden onze gedachten meteen. Veel klachten die Natalie opnoemde kwamen bij mij bekend voor. Moeilijkheden met lezen, hoofdpijn en vermoeidheid kwamen alsmaar vaker voor. Daarom besloten wij om dit uit te proberen. Na de testen uitgevoerd te hebben was het moment eindelijk daar. Mijn eerste bril lag klaar om af gehaald te worden. De eerste dag was het nog wat wennen maar na een week voelde ik duidelijk de verschillen. Bijna geen hoofdpijn meer, minder snel vermoeid, betere school resultaten en ik kan veel dikkere boeken lezen. Nu 6 jaar later ga ik nooit meer zonder bril de deur uit. Ik heb de richting industriële wetenschappen gevolgd in het middelbaar en ik ben nu bezig aan de opleiding applied computer science, in het Engels!

31-12-2018 Seppe , Retie

 

Goede service, goed behandeld

Heel erg geholpen!

31-12-2018 Oona , Nijlen

 

Goede service, goed behandeld

Heb een leven voor en een leven na een prisma in mijn brillenglas. Ben heel content dat ik toch wel een serieuze levensverbetering heb hierdoor. Topteam !

30-12-2018 Tine , Ekeren

 

Goede service, goed behandeld

28-11-2018 Vanessa , Pulderbos

 

Goede service, goed behandeld

Leerrijk-vriendelijk en behulpzaam: durven verder kijken dan uw eigen winkel. Zeer fijn

27-11-2018 Els , Wijnegem

 

Goede service, goed behandeld

Via onze Logopediste zijn we doorverwezen naar het neurovisueel centrum. Een onbekend terrein, maar het zat goed toen we merkten dat ze aangaven dat onze zoon van 7 jaar een beelddenkertje is en dat het probleem zich niet voortdoet in de vorm van dyslexie. Na enkele contactmomenten kregen we handige tips om mee aan de slag te gaan. Na veel oefenen en inzet van onze fantastische zoon, hebben we veel vooruitgang geboekt in het lezen. Het is ongelooflijk hoe deze coaching, die beperkt was voor ons toch zo'n verschuiving kan gebracht hebben. Ook de aangename aanpak en het stimulerende en positieve wil ik zeker aan jullie meegeven. De coach vertelde ons steeds en onze zoon dat het een slim kind was en dat gaf ons wel een boots of zo hard te blijven werken. Het zelfvertrouwen van onze zoon steeg met de seconde. Omdat onze zoon blokkeerde op het eerste deel van de aanpak nl. bril en afplakken, hebben we ons buikgevoel gevolgd en dit overgeslagen. Het advies vanuit de coach om dit stukje toch op te volgen, bracht ons snel naar de osteopathie. Ook hier gebeuren kleine wondertjes die onze zoon helpen in zijn leven. Het is voor ons zeker aangenaam geweest! Toen onze kortstondige sessies afliepen op advies van de coach, jammerde mijn zoon omdat hij hier nog eens wilde komen oefenen. Dankjewel om ons wat verder mee te nemen tijdens onze zoektocht!

20-11-2018 isabelle , Lille

 

Goede service, goed behandeld

Onze zoon van 6 had veel problemen bij het leren lezen. Vooral de S, de eerste letter van zijn naam nota bene, gaf veel problemen. Die leek hij niet te herkennen. Bij een infoavond van het Neurovisueel Centrum vielen de puzzelstukjes in elkaar. Niet alles was plots opgelost met zijn bril. Hij had immers een achterstand opgelopen. We hebben daarom ook hard geoefend op het automatiseren. Nu, zo'n half jaar later, heeft hij zijn achterstand vrijwel ingehaald en leest hij mee met de middenmoot van de klas. We zijn heel blij dat we het probleem heel vroeg hebben kunnen aanpakken!

5-11-2018 Katrien , Beerse

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super blij dat ik bij jullie terecht kon. Dankzij deze bril is zowat alles veel beter gegaan. Ik had geen hoofdpijn meer en het lezen ging een heel pak sneller.

29-10-2018 Tine , Ranst

 

Goede service, goed behandeld

In het neurovisueel centrum staan ze steeds voor u klaar. Ze meten niet alleen u ogen, ze hebben ook steeds een luisterend oor klaar. Ze nemen de tijd om naar je verhaal te luisteren, zijn geïnteresseerd naar je ervaringen en opleiding/werk. Ze geven je een warm gevoel en dat zorgt voor vertrouwen. Ik ben heel goed geholpen met mijn bril. Ik draag hem dagelijks en heb veel minder hoofdpijn. Tijdens het studeren was ik veel minder snel vermoeid en lezen gaat veel vlotter! Echt een enorme hulp! Ik kan niet meer zonder!

28-10-2018 Silke , Ranst

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Na lelijke val op mijn hoofd, veel last gekregen van hoofdpijnen, migraine aanvallen en gevoelig voor licht. Dankzij het neurovisueel centrum werd er echt geluisterd naar al mijn klachten en werden er testen uitgevoerd. Dankzij een behandeling (het afplakken van mijn oog) en nieuwe bril kon mijn lichaam herstellen.

24-10-2018 Gwenn , Hoboken

 

Goede service, goed behandeld

19-10-2018 Artie , Abbenes

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Heel duidelijk. Pluspunt dat je in een kleine groep werkt. Handige kaft waarin alle informatie zit.

19-10-2018 Irene , Antwerpen

 

Perfect, zeker aan te bevelen

Neemt altijd rustig de tijd voor je en spreekt alles door.

17-10-2018 Sandy , Maarssen

 

Goede service, goed behandeld

Leuke en ongedwongen sfeer. Leerrijk!

15-10-2018 Vanessa , Brasschaat

 

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jaarlijkse controle van bril + opvolging oefeningen

15-10-2018 Bernard , Beveren-Waas

 

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de zoektocht naar een mogelijk hulpmiddel voor dyslexie problemen, kwamen we terecht bij het neurovisueel centrum. De aanpak met bril en het anders aanleren van kijken naar woorden, zorgde voor ene opmerkelijke verbetering van het probleem. Daan en Natalie zijn altijd bereid voor uitleg, gemakkelijk te bereiken, ... een erg positieve ervaring voor ons!

7-10-2018 Eva , Brasschaat